Tuesday , 23 January 2018
Home / Produk Isteri / Penjagaan Faraj Wanita / Gegetah Cinta D’Herbs
Cara Pembelian

Gegetah Cinta D’Herbs

Gegetah Cinta

HARGA JUALAN: RM29.90
POS PERCUMA

Gegetah Cinta merupakan gel yang diadun menggunakan 3 herba terpilih iaitu Kacip Fatimah, Manjakani dan Aloe Vera khusus untuk mengetatkan otot faraj dan meningkatkan cengkamannya ketika bersama suami.

WHATSAPP/SMS

016-316 1908

Pertanyaan/pembelian sila sms/whatsapp no diatas. Kelewatan reply bukan bermaksud kami menipu tp kami juga manusia biasa yg perlu mkn, solat & tidur.

Khasiat Gegetah Cinta

  • Merapat dan mengetatkan faraj
  • Meningkatkan cengkaman otot faraj apabila bersama suami
  • Meningkatkan keinginan dan fungsi seksual para isteri
  • Menyingkir bau yang kurang enak pada bahagian intim
  • Memelihara keanjalan dan kelembapan kulit

Kandungan Gegetah Cinta

Manjakani: Manjakani bersifat antioksidan yang bukan sahaja mampu menyingkirkan toksin, malah melambatkan proses penuaan sel serta menentang serangan kanser rahim. Sifatnya astringennya pula berperanan penting untuk membasmi bakteria dan kuman yang mencetuskan bau kurang enak pada bahagian intim wanita, di samping mengatasi masalah keputihan dan mengecutkan tisu faraj.

Kacip Fatimah: Kacip Fatimah merupakan herba tradisional yang terkenal dengan khasiatnya bagi kesihatan dalaman wanita. Ia mengandungi phytoestrogen yang berupaya mengetatkan otot faraj, mengatasi keletihan, keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil di samping membantu meningkatkan keinginan (libido) dan fungsi seksual wanita.

Aloe Vera: Tumbuhan yang berasaskan gel ini menggalakkan penghasilan kolagen dalam tisu kulit, membasmi sel-sel kulit mati dengan bantuan enzim proteolitik, di samping membantu merawat masalah kulit, memudarkan kesan parut, meningkatkan kelembapan kulit dan mengetatkan bahagian faraj.

Cara Penggunaan Gegetah Cinta

  1. Sapukan gel Gegetah Cinta pada bahagian faraj sebelum bersama suami.
  2. Boleh digunakan pada bila-bila masa.
  3. Simpan produk ini di tempat yang kering pada suhu bilik.
  4. Jauhkan daripada kanak-kanak.

About ProdukCinta

KAMI JAMIN TEMPAHAN ANDA ADALAH RAHSIA

Semua pesanan akan bungkus dalam sampul surat atau kotak dan kemudian dibalut dengan plastik(jika perlu). Jadi adalah mustahil untuk sesiapa mengetahu isi kandungan bungkusan anda termasuk posmen. Kami akan memastikan tiada siapa pun tahu isi kandungan bungkusan anda.

RAHSIA ANDA SELAMAT DENGAN KAMI.