Tuesday , 23 January 2018
Cara Pembelian

Sutra Lotion

Sutra Lotion

HARGA JUALAN: RM49.90
POS PERCUMA

Miliki kulit faraj yang halus, gebu dan anjal tanpa kesan kedutan dengan Sutra Lotion yang turut berupaya mengatasi bau yang kurang menyenangkan pada faraj serta mengetatkan lagi bahagian intim para isteri.

WHATSAPP/SMS

016-316 1908

Pertanyaan/pembelian sila sms/whatsapp no diatas. Kelewatan reply bukan bermaksud kami menipu tp kami juga manusia biasa yg perlu mkn, solat & tidur.

Khasiat Sutra Lotion

  • Meningkatkan keanjalan dan ketegangan kulit
  • Mengurangkan kesan kedutan
  • Menjadikan kulit terasa licin.
  • Meningkatkan keremajaan kulit
  • Menyingkirkan bau yang kurang menyenangkan pada faraj
  • Membantu mengetatkan otot faraj
  • Membantu menegang dan memejalkan payudara

Kandungan Sutra Lotion

Mas Cotek: Mas Cotek sering digunakan dalam perubatan tradisional masyarakat Melayu untuk membantu mengatasi masalah sakit puan, mengecutkan rahim serta mengukuh dan mengembalikan rahim pada kedudukan asalhnya. Ia turut berupaya merapatkan pintu rahim, meningkatkan keinginan seks bagi pasangan suami isteri, di samping menyahtoksin, melancarkan tekanan darah, memelihara sistem saraf dan mengekalkan kehalusan kulit di sekitar faraj.

Sirih: Daun sirih yang bersifat antiseptik dan antibakteria ini mampu mengatasi masalah keputihan dan bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim wanita selain menentang jangkitan mikroorganisme serta merawat masalah jerawat dan kegatalan.

Manjakani: Manjakani bersifat antioksidan yang bukan sahaja mampu menyahtoksin, malah melambatkan proses penuaan sel serta menentang serangan kanser payudara dan rahim. Sifatnya astringennya pula berperanan penting untuk membasmi bakteria dan kuman yang mencetuskan bau kurang enak pada bahagian intim wanita, di samping mengatasi masalah keputihan dan mengecutkan tisu faraj.

Kulit Kayu Manis: Di samping berupaya memelihara kesihatan dalaman, kulit kayu manis turut berupaya mencegah jangkitan bakteria dan kulat yang mengakibatkan penyakit di samping mengatasi bau badan yang kurang menyenangkan, meredakan ketegangan otot, memulihkan senggugut bagi wanita, mengecutkan jerawat serta membantu mengekalkan kehalusan kulit.

Habbatussauda: Di samping memelihara kesihatan dalaman, Habbatussauda yang kaya dengan kandungan asid lemak ini turut berupaya memperbaiki tekstur kulit, mengekalkan kehalusan kulit serta membantu menyerlahkan lagi keremajaan kulit.

Cara Penggunaan Sutra Lotion

  1. Sapukan pada bahagian kulit yang dikehendaki pada bila-bila masa
  2. Sesuai untuk disapu pada bahagian faraj, payudara, bawah mata dan lain-lain

About ProdukCinta

KAMI JAMIN TEMPAHAN ANDA ADALAH RAHSIA

Semua pesanan akan bungkus dalam sampul surat atau kotak dan kemudian dibalut dengan plastik(jika perlu). Jadi adalah mustahil untuk sesiapa mengetahu isi kandungan bungkusan anda termasuk posmen. Kami akan memastikan tiada siapa pun tahu isi kandungan bungkusan anda.

RAHSIA ANDA SELAMAT DENGAN KAMI.