Tuesday , 23 January 2018
Cara Pembelian

Blue Wizard

Blue Wizard

HARGA JUALAN: RM69.90
POS PERCUMA

Blue Wizard adalah cecair perangsang wanita antara yang  paling terkenal untuk mengatasi masalah wanita yang kurang ghairah  dalam berhubungan intim dan dapat membangkitkan rangsangan seks  secara spontan dan cepat. Produk ini adalah sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan memadu asmara dan kasih sayang keluarga.

WHATSAPP/SMS

016-316 1908

Pertanyaan/pembelian sila sms/whatsapp no diatas. Kelewatan reply bukan bermaksud kami menipu tp kami juga manusia biasa yg perlu mkn, solat & tidur.

BLUE WIZARD juga merupakan cairan yang tidak berbau, tiada rasa dan tidak berwarna, natural dan selamat di gunakan dan tiada kesan sampingan.

Satu botol BLUE WIZARD mengandungi 15 ml dan boleh digunakan untuk 3-5 kali kerana isi kandungannya yang lebih banyak dibandingkan dengan  cecair perangsang wanita yang lain.

Cara Penggunaan Blue Wizard

Gunakan 15 – 20 titis dalam minuman dan juga boleh diminum tanpa campuran minuman lain. Dalam waktu 15 minit setelah di minum sampai habis maka wanita akan semakin naik nafsu dengan spontan dan terangsang.

Perhatian!

  1. Tidak boleh minum air kelapa sebelum dan selepas minum Blue Wizard
  2. Tidak boleh dicampur minuman yang mengandungi susu.
  3. Elakkan dicampur dalam minuman yang terlalu masam.
  4. Perempuan hamil dilarang ambil.
  5. Untuk pasangan yang sah saja.

About ProdukCinta

KAMI JAMIN TEMPAHAN ANDA ADALAH RAHSIA

Semua pesanan akan bungkus dalam sampul surat atau kotak dan kemudian dibalut dengan plastik(jika perlu). Jadi adalah mustahil untuk sesiapa mengetahu isi kandungan bungkusan anda termasuk posmen. Kami akan memastikan tiada siapa pun tahu isi kandungan bungkusan anda.

RAHSIA ANDA SELAMAT DENGAN KAMI.