Tuesday , 23 January 2018
Cara Pembelian

Spanish Fly

spanish fly

HARGA JUALAN: RM69.90
POS PERCUMA

Spanish Fly sejenis cecair perangsang nafsu untuk mengatasi masalah dingin seks. Masalah isteri macam batang pisang  tidak mahu mengerang atau langsung tak ingin berasmara.

WHATSAPP/SMS

016-316 1908

Pertanyaan/pembelian sila sms/whatsapp no diatas. Kelewatan reply bukan bermaksud kami menipu tp kami juga manusia biasa yg perlu mkn, solat & tidur.

Beberapa minit setelah mengambil produk ini , wanita akan mengalami degupan jantung yang lebih laju,badan sedikit hangat dan rasa ghairah pada kemaluan di bawah pengaruh seksual. Wanita akan dahagakan belaian,menjadi bertambah ghairah dan sedia di goda. Selepas setengah jam jangan biarkan saja isteri tu…terus goda agar terus teransang.

Sebotol 10ml boleh digunakan 2-3x. Tanpa rasa, warna dan bau. Produk ini boleh dicampurkan terus ke dalam minuman. Dengan maksima setengah botol campuran ke dalam apa2 minuman, isteri akan merasa ransangan seks dan ingin melakukan hubungan kelamin.

Produk ini adalah sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan dalam hubungan seksual

Cara Penggunaan Spanish Fly

Campurkan maksimum 1/2 botol Spanish Flay ke dalam minuman. Kemudian minum 2o minit sebelum bersama dengan suami.

Perhatian! 

  1. Untuk pasangan sah saja.
  2. Jangan guna lebih dari 1x dalam masa 24 jam.
  3. Wanita hamil dilarang ambi.
  4. Jauhkan dari kanak-kanak.

About ProdukCinta

KAMI JAMIN TEMPAHAN ANDA ADALAH RAHSIA

Semua pesanan akan bungkus dalam sampul surat atau kotak dan kemudian dibalut dengan plastik(jika perlu). Jadi adalah mustahil untuk sesiapa mengetahu isi kandungan bungkusan anda termasuk posmen. Kami akan memastikan tiada siapa pun tahu isi kandungan bungkusan anda.

RAHSIA ANDA SELAMAT DENGAN KAMI.