Tuesday , 23 January 2018
Home / Produk Suami / Cincin & Sleeve Lelaki / Penambah Saiz Kepala
Cara Pembelian

Penambah Saiz Kepala

Penambah Saiz Kepala

HARGA JUALAN: RM49.90
POS PERCUMA

Penambah Saiz Kepala dipakai pada kepala kemaluan lelaki ketika ingin bersama dengan isteri. Tujuannya adalah untuk memanjangkan zakar anda dengan segera.

WHATSAPP/SMS

016-316 1908

Pertanyaan/pembelian sila sms/whatsapp no diatas. Kelewatan reply bukan bermaksud kami menipu tp kami juga manusia biasa yg perlu mkn, solat & tidur.

Perlu diingatkan ada wanita yang makamnya nun jauh kedalam. Jadi untuk memuaskan isteri yang makamnya jauh ke dalam, maka Penambah Saiz Kepala mampu membantu anda.

Sementara anda menggunakan alat-alat untuk memanjangkan bebird anda, anda boleh gunakan Penambah Saiz Kepala dulu. Nanti dah panjang bebird tu, tak perlu lagi guna Penambah Saiz Kepala ni.

Cara Penggunaan Penambah Saiz Kepala

Cara Guna Penambah Saiz Kepala

Perhatian!!! Sila gunakan kondom selepas anda pasang penambah saiz kepala. Ini penting untuk memastikan ianya tidak tertanggal ketika anda mendayung isteri anda.

About ProdukCinta

KAMI JAMIN TEMPAHAN ANDA ADALAH RAHSIA

Semua pesanan akan bungkus dalam sampul surat atau kotak dan kemudian dibalut dengan plastik(jika perlu). Jadi adalah mustahil untuk sesiapa mengetahu isi kandungan bungkusan anda termasuk posmen. Kami akan memastikan tiada siapa pun tahu isi kandungan bungkusan anda.

RAHSIA ANDA SELAMAT DENGAN KAMI.