Tuesday , 23 January 2018
Cara Pembelian

Devoloppe Sex

 

Devoloppe Sex

HARGA JUALAN: RM49.90
POS PERCUMA

WHATSAPP/SMS

016-316 1908

Pertanyaan/pembelian sila sms/whatsapp no diatas. Kelewatan reply bukan bermaksud kami menipu tp kami juga manusia biasa yg perlu mkn, solat & tidur.

Devoloppe Sex direka khas untuk merangsang saluran darah kemaluan ianya sekali gus membolehkan menambah saiz kemaluan.

Teori Krim kemaluan Pembesar kemaluan mengandungi herba unik formula berasaskan yang membantu meningkatkan peredaran darah, melepaskan hormon lelaki yang disimpan di dalam badan , mencetuskan pengeluaran hormon semula jadi dalam badan, menyediakan nutrisi yang diperlukan yang diperlukan pembesaran kemaluan , meningkatkan pembesaran gua badan kemaluan , meningkatkan keupayaan penahan darah dan meningkatkan pembesaran kemaluan.

Khasiat Devoloppe Sex

  • Merangsang saluran darah
  • Meningkatkan keyakinan diri dan prestasi
  • kemaluan lebih keras dan ereksi berpanjanga

Cara Penggunaan Devoloppe Sex

  1. Guna 2x sehari. Sebelah pagi dan sebelah petang.
  2. Urut perlahan-lahan selama 5-10 minit sehingga krim meresap kedalam kemaluan.
  3. Boleh gunakan gambar panduan dibawah jika anda rajin untuk mengurut. Kesannya lagi hebat dan cepat dari sekadar sapu.

Teknik Urut Kemaluan

Soalan Lazim Berkenaan Devoloppe Sex

Berapa botol Devoloppe Sex perlu dibeli?
Jika anda berumur kurang daripada 30 tahun, kami cadangkan membeli 4 botol untuk satu kursus rawatan, jika berumur lebih daripada 30 tahun, 6 botol krim adalah disyorkan. Membeli satu atau dua botol tidak disyorkan kerana terlalu sedikittindakbalas, ini bukanlah hormon, adalah mustahil untuk beberapa hari atau 1,2 minggu untuk menjadikan kemaluan anda betul-betul bertenaga. Anda perlu fokus dan melakukan urutan setiap hari untuk kesan yang maksimum.

Berapa cm kemaluan akan berkembang bila guna Devoloppe Sex?
Zakar anda boleh membesar sehingga 1-3cm mengikut spesifikasi. Jika anda rajin mengurut kemaluan mengikut panduan diatas, kesannya sangat hebat. Perlu diingatkan kesannya berbeza bagi setiap individu. Ini kerana amalan permakanan kita, dan juga aspek kehidupan yang lain.

About ProdukCinta

KAMI JAMIN TEMPAHAN ANDA ADALAH RAHSIA

Semua pesanan akan bungkus dalam sampul surat atau kotak dan kemudian dibalut dengan plastik(jika perlu). Jadi adalah mustahil untuk sesiapa mengetahu isi kandungan bungkusan anda termasuk posmen. Kami akan memastikan tiada siapa pun tahu isi kandungan bungkusan anda.

RAHSIA ANDA SELAMAT DENGAN KAMI.