Tuesday , 23 January 2018
Home / Produk Suami / Minyak & Losyen Lelaki / Macho Oil V’Asia
Cara Pembelian

Macho Oil V’Asia

Macho Oil V'Asia

HARGA: RM27.90
POS PERCUMA

Macho Oil¬†V’Asia merupakan campuran herba semulajadi seperti ubi jaga, lada hitam serta minyak lintah yang kaya dengan kebaikan untuk kesihatan dalaman kaum lelaki dan juga dapat ¬†melancarkan peredaran darah terutamanya pada bahagian zakar bagi membantu anda menikmati kepuasan sebenar ketika hubungan intim.

WHATSAPP/SMS

016-316 1908

Pertanyaan/pembelian sila sms/whatsapp no diatas. Kelewatan reply bukan bermaksud kami menipu tp kami juga manusia biasa yg perlu mkn, solat & tidur.

Kebaikan Macho Oil

 • Menjana tenaga dan keinginan seksual kaum lelaki
 • Mencegah masalah ereksi dan ejakulasi awal
 • Mengurangkan sensitiviti
 • Membantu anda bertahan lebih lama di ranjang
 • Membantu mengatasi masalah kesuburan
 • Meningkatkan penghasilan sperma
 • Turut membantu melancarkan peredaran darah
 • Membantu meredakan penyakit sendi dan ketegangan otot

Kandungan Macho Oil

Ubi Jaga: Ubi jaga merupakan sejenis herba yang banyak terdapat di Asia Tenggara. Di samping membantu meningkatkan tahap tenaga dan melancarkan peredaran darah, ubi jaga juga sering digunakan kerana keupayaannya untuk menjana tenaga dalaman dan keinginan seksual kaum lelaki. Ia juga dapat meningkatkan tahap ereksi dan sensitiviti seterusnya membantu para suami bertahan lebih lama ketika hubungan intim.

Halia: Selain dapat merawat masalah kesihatan yang dialami, halia juga mengandungi mangan yang bertindak meningkatkan penghasilan sperma serta membantu mengatasi masalah kesuburan dan gangguan ereksi.

Buah Keras: Selain membantu merawat masalah bengkak dan penyakit sendi, buah keras turut berupaya memelihara kelembapan kulit serta bersifat antibakteria yang bertindak mencegah jangkitan kuman yang boleh mengundang penyakit.

Lada Hitam: Di samping kaya dengan antioksidan yang bertindak melindungi tubuh daripada serangan penyakit, lada hitam juga berupaya mengawal tekanan darah, mencegah masalah radang, merawat penyakit sendi serta dapat membantu membekalkan tenaga tambahan untuk kecergasan tubuh badan.

Lengkuas: Lengkuas bukan sahaja digunakan sebagai bahan masakan, malah turut mengandungi pelbagai khasiat untuk tubuh badan manusia. Lengkuas yang bersifat antiradang ini dapat membantu mengatasi kekejangan otot serta melancarkan peredaran darah terutamanya pada bahagian zakar bagi menggalakkan fungsi dan tenaga dalaman lelaki.

Minyak Lintah: Minyak lintah mengandungi sebatian pheromone, histamin dan yang bertindak merangsang pasangan dengan bau yang dihasilkan seterusnya menggalakkan aktiviti seksual. Histamin turut berupaya menggalakkan ereksi serta meningkatkan tahap tenaga serta libido atau keinginan seksual.

Cara Penggunaan Macho Oil

 1. Sapu dan urut pada bahagian yang diperlukan.
 2. Amalkan 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam.
 3. Simpan di tempat yang kering pada suhu bilik.
 4. Jauhkan daripada kanak-kanak.

Teknik Urut Melayu Purba

Teknik Urut Kemaluan

About ProdukCinta

KAMI JAMIN TEMPAHAN ANDA ADALAH RAHSIA

Semua pesanan akan bungkus dalam sampul surat atau kotak dan kemudian dibalut dengan plastik(jika perlu). Jadi adalah mustahil untuk sesiapa mengetahu isi kandungan bungkusan anda termasuk posmen. Kami akan memastikan tiada siapa pun tahu isi kandungan bungkusan anda.

RAHSIA ANDA SELAMAT DENGAN KAMI.