Tuesday , 23 January 2018
Home / Produk Suami / Minyak & Losyen Lelaki / Xgene Men’s Care Cream
Cara Pembelian

Xgene Men’s Care Cream

Xgene Men's Care Cream

HARGA JUALAN: RM83.90
POS PERCUMA

Xgene Men’s Care Cream diperkaya dengan Tongkat Ali yang terkenal dengan keberkesanannya untuk merangsang tenaga seksual seterusnya membantu anda bertahan lebih lama dalam hubungan intim.

WHATSAPP/SMS

016-316 1908

Pertanyaan/pembelian sila sms/whatsapp no diatas. Kelewatan reply bukan bermaksud kami menipu tp kami juga manusia biasa yg perlu mkn, solat & tidur.

KEBAIKAN XGENE MEN’S CARE CREAM

 • Menguatkan otot alat kelamin
 • Melancarkan peredaran darah di bahagian zakar bagi memberikan tenaga seksual
 • Membantu anda tahan lebih lama ketika hubungan intim
 • Mengatasi masalah ejakulasi pramatang
 • Menambahkan saiz dan ukuran zakar
 • Meningkatkan libido atau keinginan seksual
 • Mengatasi masalah gangguan ereksi
 • Mengatasi masalah lemah tenaga seksual

KANDUNGAN XGENE MEN’S CARE CREAM

Tongkat Ali (Eurycoma Longifolia): Tongkat Ali mengandungi sebatian aktif seperti eurikomanon, eurikomalakton dan eurikomanol yang berupaya menjana penghasilan hormon testosteron sekaligus menggalakkan fungsi dan tenaga seksual kaum lelaki. Ia turut bertindak menggalakkan penghasilan tisu testis dan prostat yang sihat,

 

Biji Anggur (Vitis Vinifera): Biji anggur mempunyai sifat astringen yang tinggi bagi menegangkan kulit selain bertindak mengekalkan kelembapan kulit serta melindungi kulit daripada pancaran radiasi ultraungu (UV) sekaligus memelihara kulit daripada kerosakan dan proses penuaan.

Sweet Almond (Amygdalus Dulcis): Sweet almond merupakan badam yang mempunyai rasa manis serta tumbuh dari pokok yang berbeza dari badam biasa. Ia mengandungi linolein, protein, vitamin dan mineral serta ternyata mampu mengekalkan kesegaran dan keremajaan kulit. Ia juga berupaya memelihara kelembapan kulit serta sesuai untuk kegunaan kulit kering dan sensitif.

Minyak Zaitun (Olea Europaea): Minyak zaitun tinggi kandungan vitamin E yang bersifat antioksidan bagi membantu memelihara kelembapan dan kehalusan kulit, mempercepatkan proses penyembuhan luka di samping melindungi kulit daripada kerosakan.

Grapefruit (Citrus Grandis): Ramuan ini berfungsi untuk mencerahkan dan melembapkan kulit serta melindunginya daripada sinaran UV yang boleh merosakkan kulit. Ia juga bersifat anti-bakteria dan anti-virus dan mampu memelihara tubuh daripada jangkitan.

CARA PENGGUNAAN XGENE MEN’S CARE CREAM

 1. Sapukan sedikit Xgene Men’s Care Cream pada alat kelamin anda.
 2. Gosok secara perlahan-lahan selama 2-3 minit.
 3. Disarankan untuk menggunakan produk ini 1-2 kali terutamanya selepas mandi.

About ProdukCinta

KAMI JAMIN TEMPAHAN ANDA ADALAH RAHSIA

Semua pesanan akan bungkus dalam sampul surat atau kotak dan kemudian dibalut dengan plastik(jika perlu). Jadi adalah mustahil untuk sesiapa mengetahu isi kandungan bungkusan anda termasuk posmen. Kami akan memastikan tiada siapa pun tahu isi kandungan bungkusan anda.

RAHSIA ANDA SELAMAT DENGAN KAMI.