Tuesday , 23 January 2018
Home / Produk Suami / Tahan Lama Lelaki / Passionite Men’s Gel
Cara Pembelian

Passionite Men’s Gel

Passionite Men's Gel

HARGA JUALAN: RM59
POS PERCUMA

Passionite Men’s Gel berkesan untuk membantu anda bertahan lebih lama apabila bersama isteri. Ia diperkaya dengan adunan herba tradisional yang mampu merangsang tenaga seksual sekaligus membantu mengatasi masalah ereksi dan ejakulasi pramatang.

WHATSAPP/SMS

016-316 1908

Pertanyaan/pembelian sila sms/whatsapp no diatas. Kelewatan reply bukan bermaksud kami menipu tp kami juga manusia biasa yg perlu mkn, solat & tidur.

APAKAH SEBAB LELAKI PANCUT CEPAT?

Sensitiviti Melampau pada kepala zakar anda yang menyebabkan mekanisma pancutan di dalam badan anda menghasilkan KEKEJANGAN. Kekejangan ini menyebabkan keinginan melampau untuk pancutan. Pada ketika ini pancutan tidak dapat dihalang lagi. Keinginannya terlalu melampau hinggakan tiada buku, video, teknik atau senaman yang boleh menghalangnya. Keberahian yang terlalu tinggi disebabkan oleh kelenjar seks yang terlalu aktif. Hormon mengawal ke semua bahagian seksual anda – daripada keberahian hinggalah ke pancutan. Apabila anda merasa berahi, kelenjar seks dengan pantas akan mengepam hormon ke saluran darah anda. Pancutan pra-matang berlaku apabila tahap hormon seks anda menjadi terlalu tinggi. Hormon anda tidak menjadi tidak seimbang dan anda akan TIDAK AKAN dapat mengawal pancutan anda. Oleh itu apakah penyelesaiannya???

Tanya Diri Anda Sendiri 3 Persoalan ini :

 1. Adakah anda mahu bertahan selama mana yang anda mahu dan menikmati kesemua aspek hubungan seks yang hebat tanpa perlu memikirkan sama ada anda mampu bertahan?
 2. Adakah anda mahu bertahan cukup lama untuk memberikan kenikmatan maksimum kepada pasangan anda, merasai cengkamannya apabila anda memberikannya orgasme berganda?
 3. Adakah anda mahu menamatkan kekecewaan dan keaiban pancutan pra-matang UNTUK SELAMANYA?

Oleh itu, dapatkan Passionite Men’s Gel sekarang juga. Anda akan dapat melihat sendiri – TANPA RISIKO – Bagaimana produk ini akan melambatkan pancutan anda, menambahkan ketahanan seks dan memendekkan masa pemulihan tenaga anda. Ianya selamat, asli dan tanpa risiko. Anda akan berpuas hati dan akan dapat merasai hubungan seks terbaik dalam hidup anda. Kami jamin!!!… Berikan ketegangan paling keras dan tahan lama yang pernah dia rasai!!..

KEBAIKAN PASSIONITE MEN’S GEL

 • Melancarkan peredaran darah di bahagian zakar bagi merangsang tenaga seksual
 • Menguatkan otot di bahagian kelamin
 • Membantu anda bertahan lebih lama ketika hubungan intim
 • Mengatasi masalah ejakulasi pramatang
 • Meningkatkan libido atau keinginan seksual
 • Mengatasi masalah gangguan ereksi
 • Membantu mengatasi masalah lemah tenaga seksual

KANDUNGAN PASSIONITE MEN’S GEL

Gambir: Gambir merupakan ekstrak dari pokok gambir yang banyak terdapat di Sarawak. Gambir ternyata berkesan untuk merangsang tenaga seksual kaum lelaki, menambahkan ketegangan zakar serta mengatasi masalah ereksi dan ejakulasi awal seterusnya membantu kaum lelaki untuk bertahan lebih lama ketika bersama isteri.

Aloe Vera: Tumbuhan yang berasaskan gel ini berupaya mengekalkan kelembapan kulit sekaligus menjadikan kulit anda kekal segar. Malah, ia turut sesuai untuk dijadikan sebagai gel pelincir semulajadi.

CARA PENGGUNAAN PASSIONITE MEN’S GEL

 1. Sapukan 4-5 titis Passionite Men’s Gel ke seluruh bahagian zakar.
 2. Biarkan selama 30-60 minit sehingga ia meresap ke dalam lapisan kulit.
 3. Sebelum bersama, cuci dengan air dan sabun.
 4. Jika kesan gel bertahan terlalu lama, kurangkan sapuan pada keesokan harinya.
 5. Jika tak cukup lama, esok boleh tambah lagi dos.

About ProdukCinta

KAMI JAMIN TEMPAHAN ANDA ADALAH RAHSIA

Semua pesanan akan bungkus dalam sampul surat atau kotak dan kemudian dibalut dengan plastik(jika perlu). Jadi adalah mustahil untuk sesiapa mengetahu isi kandungan bungkusan anda termasuk posmen. Kami akan memastikan tiada siapa pun tahu isi kandungan bungkusan anda.

RAHSIA ANDA SELAMAT DENGAN KAMI.