Tuesday , 23 January 2018
Home / Produk Suami / Tahan Lama Lelaki / Vimax Men Delay Spray
Cara Pembelian

Vimax Men Delay Spray

Vimax Men Delay Spray

HARGA JUALAN: RM79.90
POS PERCUMA

Vimax Men Delay Spray adalah produk KHAS membantu masalah ejakulasi pramatang untuk lelaki yang terunggul di dunia, dicipta khas untuk membantu melambatkan ejakulasi dan memperbaiki serta memuaskan pasangan anda.

WHATSAPP/SMS

016-316 1908

Pertanyaan/pembelian sila sms/whatsapp no diatas. Kelewatan reply bukan bermaksud kami menipu tp kami juga manusia biasa yg perlu mkn, solat & tidur.

Selain membantu mengurangkan simptom ejakulasi pramatang atau terlampau cepat, digunakan secara meluas oleh pasangan yang menginginkan hubungan seks yang lebih panjang dan lama. Vimax Men Delay Spray diluluskan oleh pihak berkuasa kesihatan terkemuka di seluruh dunia dan dilesenkan untuk dijual tanpa memerlukan preskripsi doktor . Ianya tidak mengandungi toksik, tidak berbau dan mesra ozon, dan boleh digunakan dengan kondom getah berjenama.

Vimax Men Delay Spray telah dijual di lebih 30 negara lain di seluruh dunia. Kajian menunjukkan Vimax Men Delay Spray bertindak pantas, dan selamat serta berkesan. Selama lebih dari 15 tahun jenama Vimax di pasaran, Vimax telah berjaya membantu meningkatkan taraf kehidupan seksual manusia.

Tanya Diri Anda Sendiri 3 Persoalan ini :

 1. Adakah anda mahu bertahan selama mana yang anda mahu dan menikmati kesemua aspek hubungan seks yang hebat tanpa perlu memikirkan sama ada anda mampu bertahan?
 2. Adakah anda mahu bertahan cukup lama untuk memberikan kenikmatan maksimum kepada pasangan anda, merasai cengkamannya apabila anda memberikannya orgasme berganda?
 3. Adakah anda mahu menamatkan kekecewaan dan keaiban pancutan pra-matang UNTUK SELAMANYA?

Segera dapatkan Vimax Men Delay Spray sekarang juga.

Anda akan dapat melihat sendiri

– TANPA RISIKO –

Bagaimana produk ini akan melambatkan pancutan anda, menambahkan ketahanan seks dan memendekkan masa pemulihan tenaga anda.

Ianya selamat, asli dan tanpa risiko. Anda akan berpuas hati dan akan dapat merasai hubungan seks terbaik dalam hidup anda.

Kenapa Harus Guna Vimax Men Delay Spray

 1. Tidak kebas atau panas seperti spray lain.
 2. 76% wanita tidak puas kerana pasangan cepat pancut.
 3. Rata-rata lelaki hanya mampu tahan sehingga 10 minit.

Vimax Men Delay Spray akan membantu anda tahan lebih lama diranjang. Isteri anda pasti kagum dengan prestasi seksual anda.

Cara Guna Vimax Men Delay Spray

 1. Bersihkan kemaluan anda.
 2. Lap kemaluan anda sehingga kering.
 3. Spray 3-4x ke kepala dan bawah batang.
 4. Biarkannya selama 30 minit untuk ia meresap kedalam zakar.
 5. Bersihkan kemaluan bila anda ingin bersama.

About ProdukCinta

KAMI JAMIN TEMPAHAN ANDA ADALAH RAHSIA

Semua pesanan akan bungkus dalam sampul surat atau kotak dan kemudian dibalut dengan plastik(jika perlu). Jadi adalah mustahil untuk sesiapa mengetahu isi kandungan bungkusan anda termasuk posmen. Kami akan memastikan tiada siapa pun tahu isi kandungan bungkusan anda.

RAHSIA ANDA SELAMAT DENGAN KAMI.