Tuesday , 23 January 2018
Home / Produk Suami / Tambah Saiz Lelaki / High Vacuum Man’s Pump
Cara Pembelian

High Vacuum Man’s Pump

High Vacuum Man's Pump

HARGA JUALAN: RM65.90
POS PERCUMA

High Vacuum Man’s Pump adalah merupakan alat yang dicipta khusus untuk menguatkan otot zakar seterusnya menambah saiz dan ukur zakar anda. Ia juga amat berkesan untuk meningkatkan tenaga dan kualiti seksual agar anda tahan lebih lama apabila bersama isteri.

WHATSAPP/SMS

016-316 1908

Pertanyaan/pembelian sila sms/whatsapp no diatas. Kelewatan reply bukan bermaksud kami menipu tp kami juga manusia biasa yg perlu mkn, solat & tidur.

High Vacuum Man’s Pump dicipta khas bagi memudahkan lelaki yang ingin merawat zakar, membesarkan saiz zakar serta menegangkan zakar pada tahap maksimum. Ia merupakan alternatif bagi urutan. Jika anda tidak mahir dengan urutan batin, atau inginkan sesuatu yang ringkas dan cepat, High Vacuum Man’s Pump adalah pilihan yang tepat. Selain dapat merawat ejakulasi pra-matang (pre-mature ejaculation), ia juga terbukti dapat membantu lelaki yang inginkan saiz zakar yang ideal serta ketegangan dan kekerasan yang maksimum.

High Vacuum Man's Pump

Untuk kesan yang lebih baik, anda disyorkan supaya menyapukan lotion pada zakar terlebih dahulu, dan kemudian pam dengan High Vacuum Man’s Pump sekerap yang mungkin. Anda pasti kagum dengan kehebatan High Vacuum Man’s Pump.

Cara Penggunaan High Vacuum Man’s Pump

  • Pasangkan corong getah pada mulut balang. Pilih corong getah yang sesuai dan selesa untuk zakar anda.
  • Sambungkan pam pada hujung balang.
  • Sapukan dan urut sebarang minyak pelincir atau minyak lintah pada bahagian zakar.
  • Masukkan zakar ke dalam balang.
  • Pam berulang-ulang kali sehingga zakar anda menegang pada tahap maksima. Gunakan mengikut keselesaan anda.
  • Gunakan sekurang-kurangnya selama 10 minit setiap hari.
  • Elakkan dari bersama dengan isteri sekurang-kurangnya selama 2 jam selepas menggunakan High Vacuum Man’s Pump.

About ProdukCinta

KAMI JAMIN TEMPAHAN ANDA ADALAH RAHSIA

Semua pesanan akan bungkus dalam sampul surat atau kotak dan kemudian dibalut dengan plastik(jika perlu). Jadi adalah mustahil untuk sesiapa mengetahu isi kandungan bungkusan anda termasuk posmen. Kami akan memastikan tiada siapa pun tahu isi kandungan bungkusan anda.

RAHSIA ANDA SELAMAT DENGAN KAMI.