Tongkat Ajimat Madura (Ketatkan Cipap) - PRODUKCINTA: KEDAI SUAMI ISTERI

Top Ad unit 728 × 90

Tongkat Ajimat Madura (Ketatkan Cipap)

Tongkat Ajimat Madura Specifications

Harga Pasaran Tongkat Ajimat MaduraRM30.00
Harga Promo KamiRM16.90
Kos PenghantaranFREE POSLAJU!!!
FungsiKetatkan Cipap

Tongkat Ajimat Madura Description

Tongkat Ajimat Madura diperbuat dari herba terpilih dan ia hanya didapati dalam hutan belukar di Kepulauan Madura, Indonesia. Tongkat Ajimat Madura dicipta berdasarkan ramuan rahsia yang telah diwariskan dari zaman purbakala dan ia hanya diketahui oleh wanita Madura yang terkenal dalam memelihara faraj dan mengikat kasih suami. Tongkat Ajimat Madura adalah untuk dipakai, bukannya untuk dimakan.

Ketahuilah wahai kaum Hawa.... Kerana tidak mahu pasangannya berasa hati atau berkecil hati, lazimnya lelaki tidak akan komen apa-apa tambahan pula telah lama mendirikan rumahtangga. Namun disudut hati seorang lelaki begitu teringinkan pasangannya memilik faraj yang sempit/ketat seperti belum pernah disentuh.

SEBAB ITULAH ADA SESETENGAH LELAKI YANG TELAH BERUMAHTANGGA MENCARI YANG LAIN SECARA TERANG-TERANGAN ATAU SECARA SEMBUNYI DAN SUDAH TENTULAH PILIHAN UTAMA MEREKA ADALAH YANG SEMPIT dan KETAT....

Kenapa lelaki kebanyakannya berfikiran begitu... jawapannya terlalu mudah.. ini semua adalah tuntutan nafsu yang begitu kehendaknya... sentiasa bermain difikiran lelaki. Oleh sebab itu, wahai kaum wanita.. janganlah memandang remeh akan perkara ini, berilah peluang kepada pasangan anda untuk menikmati malam pertama buat kali kedua bersama anda dan saya yakin pasangan anda PASTINYA akan tersenyum puas malah hubungan anda akan jauh lebih indah dari sebelum ini. Dan yang penting sekali pasangan anda sudah tidak punyai alasan untuk mencari yang lain.

KHASIAT TONGAT AJAIB MADURA

  • Memberi kemesraan yang luar biasa dalam perhubungan suami isteri.
  • Merawat serta Menyembuhkan masalah keputihan serta menghilangkan bau yang sangat tidak menyenangkan pada faraj.
  • Melenyapkan rasa gatal-gatal dalam faraj sehingga menyebabkan wanita merasa tidak selesa dan tenteram.
  • Menyempitkan faraj serta menguatkan daya kemutan sehingga menimbulkan kenikmatan yang tidak terhingga sewaktu melakukan persetubuhan.

CARA GUNA TONGKAT AJIMAT MADURA

Tongkat Ajimat Madura bukanlah seperti maajun untuk dimakan tetapi ianya untuk dimasukkan kedalam miss v hanya tidak lebih dari 2 minit sahaja.

Jika ingin bersama, guna tongkat ajimat madura 30 minit ke 1 jam sebelum melakukan hubungan badan.

Jika masalah keputihan atau gatal, guna setiap hari sehingga masalah keputihan atau kegatalan hilang.

(Wanita yang mengandung dilarang mengunakan Tongkat Ajimat Madura - Dikuatiri sukar untuk melahirkan anak secara biasa).

  1. Tanggalkan sticker yang terdapat ditengah-tengah Tongkat Ajimat Madura, kemudian basahkan Tongkat Ajimat Madura tersebut dengan air bersih. Ia akan menjadi licin.
  2. Dalam kedudukan mencangkung, masukkan Tongkat Ajimat Madura ke dalam lubang Faraj secara perlahan-lahan (untuk masukkan, jika perlu dipusing-pusingkan). Masukkan sehingga 3/4 Tongkat Ajimat Madura.
  3. Sewaktu Tongkat Ajimat Madura berada didalam lubang Faraj, sentiasalah melakukan senaman kemutan. Setelah cukup 2 minit, cabut perlahan-lahan Tongkat Ajimat Madura.
  4. Bersihkan Tongkat Ajimat Madura dengan air bersih. Jangan di cuci dengan sabun atau apa-apa bahan pembersihan.
  5. Bahagian dalaman faraj tidak perlulah dicuci, memadailah bahagian luarannya sahaja.
  6. Biarkan Tongkat Ajimat Madura benar-benar kering sebelum ditutup ke dalam bekas untuk kegunaan akan datang.

Maklumat Penting. Wajib Baca.

Semua produk adalah 100% asli.

Jaminan dari saya yang telah berniaga sejak 2008.

Sekiranya anda beli lebih dari 1 produk, ada diskaun lagi. Sila whatsapp/sms saya untuk harga special.

Jika ada sebarang pertanyaan, sila whatsapp/sms ya. Dan tlg jangan merajuk, marah, blok jika saya lambat balas. Sy ada tanggungjawap sbg manusia, suami dan ayah.

Sebaiknya baca info dibawah sehingga habis sebab kadang-kadang benda yang anda nak tanya telah dijawab dibawah.

INGAT... Membaca itu amalan mula. Ahakz....

Berkenaan Penghantaran

Bila anda membuat pesanan dgn saya, pesanan anda akan dipos dalam masa 24 jam. Sbg cth, order hari isnin, hari selasa saya pos. Order hari selasa, hari rabu saya pos. Jika order hari sabtu atau ahad, saya akan pos pada hari isnin. Jika ada sebarang masalah, saya akan hubungi anda.

Semua urusan penghantaran adalah melalui POSLAJU atau DHL saja.

Pesanan yang telah dipos akan ambil masa 1-3 hari bekerja bagi kawasan-kawasan bandar besar. Contoh KL, Kuantan, Johor Bahru, Kuching, Kota Kinabalu dan lain-lain.

Jadi, jika anda tidak setuju atau nak barang segera, tolong jangan order dengan saya. Saya tak pening kepala, anda pun tak pening kepala. Ingat, kita semua tiada masa untuk pening kepala. hehe...

Akhir Kata

Sekiranya produk yang diterima salah atau tak cukup, sila whatsapp/sms/call elok. Harap anda faham saya hanya manusia biasa. Tak lari dari kesilapan.

Dan harap bersabar jika whatsapp/sms anda lambat di reply. Mungkin, mungkin masa tu saya tgh tido,berak, memandu atau berjimak.

Tongkat Ajimat Madura (Ketatkan Cipap) Reviewed by Shafi on September 06, 2008 Rating: 5

Tiada ulasan:

All Rights Reserved by PRODUKCINTA: KEDAI SUAMI ISTERI © 2007 - 2019
Dikuasakan oleh Blogger.