Stud 100 Spray - PRODUKCINTA: KEDAI SUAMI ISTERI

Top Ad unit 728 × 90

Stud 100 Spray

Stud 100 Spray Specifications

Harga Pasaran Stud 100 SprayRM70.00
Harga Promo KamiRM39.00
Kos PenghantaranFREE POSLAJU!!!
FungsiTahan Lama

Stud 100 Spray Description

Stud 100 Spray dirumus khas menggunakan lidocaine yang ternyata mampu meningkatkan keupayaan seksual para suami agar tahan lebih lama apabila bersama isteri di samping membantu mengatasi ejakulasi pramatang seterusnya meningkatkan kebahagiaan rumahtangga.

Cara Penggunaan Stud 100 Spray

  1. Sembur sebanyak 3 hingga 10 kali pada kepala dan batang zakar.
  2. Biarkan selama 5-15 minit.
  3. Basuh zakar sebelum bersama isteri.
  4. Jika anda atau pasangan mengalami kesan alahan, hentikan penggunaan dan dapatkan nasihat doktor.
  5. Untuk kegunaan luaran sahaja.
  6. Simpan di tempat yang kering pada suhu bilik.
  7. Jauhkan daripada kanak-kanak.

Berapa banyak Stud 100 yang patut saya guna?

Setiap zakar lelaki berbeza dari segi sensitiviti. Jadi jumlah semburan yang diperlukan juga berbeza. Cuba dahulu 3 semburan dan lihat kesannya bila bersama isteri. Jika anda rasa ok dengan jumlah tersebut, maka kekalkan. Jika anda rasa masih belum cukup lama, untuk aktiviti seks seterusnya, boleh cuba 5 semburan pula. Jika masih tak cukup, next round boleh up kepada 8 semburan. Ingat, semburan maksima hanya 8 semburan sehari.

Selamat Ke Stud 100 ni?

Stud 100 Spray selamat. Telah digunkan ribuan lelaki dan tiada side effect diketahui. Tetapi jika anda mempunyai alahan terhadap lidocaine, maka anda tidak boleh guna Stud 100 Spray.

Kemudian, pastikan anda basuh dahulu zakar anda sebelum bersama isteri anda. Sepatutnya isteri anda tidak akan mengalami sebarang gelaja jika anda basuh dengan betul zakar anda.

Jika isteri anda ingin mengandung atau telah mengandung, dilarang keras menggunakan Stud 100 Spray.

Maklumat Penting. Wajib Baca.

Semua produk adalah 100% asli.

Jaminan dari saya yang telah berniaga sejak 2008.

Sekiranya anda beli lebih dari 1 produk, ada diskaun lagi. Sila whatsapp/sms saya untuk harga special.

Jika ada sebarang pertanyaan, sila whatsapp/sms ya. Dan tlg jangan merajuk, marah, blok jika saya lambat balas. Sy ada tanggungjawap sbg manusia, suami dan ayah.

Sebaiknya baca info dibawah sehingga habis sebab kadang-kadang benda yang anda nak tanya telah dijawab dibawah.

INGAT... Membaca itu amalan mula. Ahakz....

Berkenaan Penghantaran

Bila anda membuat pesanan dgn saya, pesanan anda akan dipos dalam masa 24 jam. Sbg cth, order hari isnin, hari selasa saya pos. Order hari selasa, hari rabu saya pos. Jika order hari sabtu atau ahad, saya akan pos pada hari isnin. Jika ada sebarang masalah, saya akan hubungi anda.

Semua urusan penghantaran adalah melalui POSLAJU atau DHL saja.

Pesanan yang telah dipos akan ambil masa 1-3 hari bekerja bagi kawasan-kawasan bandar besar. Contoh KL, Kuantan, Johor Bahru, Kuching, Kota Kinabalu dan lain-lain.

Jadi, jika anda tidak setuju atau nak barang segera, tolong jangan order dengan saya. Saya tak pening kepala, anda pun tak pening kepala. Ingat, kita semua tiada masa untuk pening kepala. hehe...

Akhir Kata

Sekiranya produk yang diterima salah atau tak cukup, sila whatsapp/sms/call elok. Harap anda faham saya hanya manusia biasa. Tak lari dari kesilapan.

Dan harap bersabar jika whatsapp/sms anda lambat di reply. Mungkin, mungkin masa tu saya tgh tido,berak, memandu atau berjimak.

Stud 100 Spray Reviewed by Shafi on Oktober 13, 2008 Rating: 5

Tiada ulasan:

All Rights Reserved by PRODUKCINTA: KEDAI SUAMI ISTERI © 2007 - 2019
Dikuasakan oleh Blogger.