Developpe Sex Cream - PRODUKCINTA: KEDAI SUAMI ISTERI

Top Ad unit 728 × 90

Developpe Sex Cream


Developpe Sex Cream Specifications

Harga Pasaran Developpe Sex CreamRM60.00
Harga Promo KamiRM29.00
Kos PenghantaranFREE POSLAJU!!!
FungsiKrim Besarkan Zakar

Developpe Sex Cream Description

Developpe Sex Cream merupakan penyelesaian kepada masalah seksual yang sering melanda lelaki. Ia diadun daripada herba-herba terpilihyang terkenal dengan keupayaannya untuk membesarkan saiz zakar di samping membantu merangsang tenaga dan keinginan seksual lelaki.

Khasiat & Kebaikan Developpe Sex Cream

  • Membantu darah mengalir lebih lancar dikawasan zakar.
  • Tahan lebih lama masa beromen dgn pengunaan konsisten.
  • Zakar lebih besar dengan pengunaan konsisten.
  • Boleh digunakan dengan pam zakar untuk hasil yang lebih cepat dan wow.

Cara Guna Developpe Sex Cream

  1. Sapu dengan sekata. kalau rajin boleh urut macam gambar dibawah.
  2. Kalau anda ada pam zakar, sapukan krim ni sebelum pam. Hasilnya terbaik beb.
  3. Yang penting konsisten.

Maklumat Penting. Wajib Baca.

Semua produk adalah 100% asli.

Jaminan dari saya yang telah berniaga sejak 2008.

Sekiranya anda beli lebih dari 1 produk, ada diskaun lagi. Sila whatsapp/sms saya untuk harga special.

Jika ada sebarang pertanyaan, sila whatsapp/sms ya. Dan tlg jangan merajuk, marah, blok jika saya lambat balas. Sy ada tanggungjawap sbg manusia, suami dan ayah.

Sebaiknya baca info dibawah sehingga habis sebab kadang-kadang benda yang anda nak tanya telah dijawab dibawah.

INGAT... Membaca itu amalan mula. Ahakz....

Berkenaan Penghantaran

Bila anda membuat pesanan dgn saya, pesanan anda akan dipos dalam masa 24 jam. Sbg cth, order hari isnin, hari selasa saya pos. Order hari selasa, hari rabu saya pos. Jika order hari sabtu atau ahad, saya akan pos pada hari isnin. Jika ada sebarang masalah, saya akan hubungi anda.

Semua urusan penghantaran adalah melalui POSLAJU atau DHL saja.

Pesanan yang telah dipos akan ambil masa 1-3 hari bekerja bagi kawasan-kawasan bandar besar. Contoh KL, Kuantan, Johor Bahru, Kuching, Kota Kinabalu dan lain-lain.

Jadi, jika anda tidak setuju atau nak barang segera, tolong jangan order dengan saya. Saya tak pening kepala, anda pun tak pening kepala. Ingat, kita semua tiada masa untuk pening kepala. hehe...

Akhir Kata

Sekiranya produk yang diterima salah atau tak cukup, sila whatsapp/sms/call elok. Harap anda faham saya hanya manusia biasa. Tak lari dari kesilapan.

Dan harap bersabar jika whatsapp/sms anda lambat di reply. Mungkin, mungkin masa tu saya tgh tido,berak, memandu atau berjimak.



Developpe Sex Cream Reviewed by Shafi on November 09, 2008 Rating: 5

Tiada ulasan:

All Rights Reserved by PRODUKCINTA: KEDAI SUAMI ISTERI © 2007 - 2019
Dikuasakan oleh Blogger.