Spanish Fly D9 - PRODUKCINTA: KEDAI SUAMI ISTERI

Top Ad unit 728 × 90

Spanish Fly D9

Spanish Fly D9 Specifications

Harga Pasaran Spanish Fly D9RM80.00
Harga Promo KamiSemenanjung RM43 | Sabah Sarawak RM48
Kos PenghantaranFREE POS!!!
FungsiTambah Nafsu Wanita

Spanish Fly D9 Description

SPANISH FLY D9 ORIGINAL INVERMA sejenis cecair perangsang nafsu untuk mengatasi masalah dingin seks. Masalah isteri macam batang pisang tidak mahu melawan...atau langsung tak ingin berasmara.

Kesan

Beberapa minit setelah mengambil produk ini , wanita akan mengalami degupan jantung yang lebih laju,badan sedikit hangat dan rasa ghairah pada kemaluan di bawah pengaruh seksual. Wanita akan dahagakan belaian,menjadi bertambah ghairah dan sedia di goda. Selepas setengah jam jangan biarkan saja isteri tu...terus goda agar terus teransang.

Sebotol 10ml boleh digunakan empat kali. Tanpa rasa, warna dan bau. Produk ini boleh dicampurkan terus ke dalam minuman. Dengan maksima setengah botol campuran ke dalam apa2 minuman, isteri akan merasa ransangan seks dan ingin melakukan hubungan kelamin dan akan melakukan apa sahaja mengikut kemahuan

Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person

Kandungan Spanish Fly D9

Produk ini di adun menggunakan kaedah bio technology terkini yang berkualiti tinggi. Tidak mengandungi toksik,dadah,alkohol malahan tiada kesan sampingan dan yang penting ianya selamat.

Original Inverma Spanish Fly adalah merupakan sejenis bahan kimia tanpa bau yang dihasilkan dari sejenis kumbang yang dikenali sebagai Spanish Beetles Semasa ingin mengawan kumbang jantan mengeluarkan sejenis bahan yang menarik pasangannya untuk mengawan. Bahan tersebut kini dihasilkan di makmal dengan konsentrasi yang berteknologi tinggi. Ia membuat nafsu ranjang membuak, juga meningkatkan ghairah selera seks terhadap pasangan.

Spanish Fly dijamin selamat kerana ia terhasil dari sumber semulajadi dan bukannya bahan tiruan. Produk ini adalah sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan memadu asmara dan kasih sayang keluarga.

Cara Guna Spanish Fly D9

Campurkan setengah botol Spanish Fly Drops ini dalam air minuman, tanpa rasa atau bau ia akan cepat meresap di dalam apa jua minuman pun.

AMARAN : HANYA UNTUK KEGUNAAN PASANGAN SUAMI ISTERI SAHAJA

Barang Sampai Baru Bayar. Wajib Baca.

Aku telah berniaga online sejak 2008. Sejak akhir-akhir ini semakin ramai penipu muncul menjual produk seks. Ramai telah ditipu. Duit dah bayar tapi barang tak sampai-sampai.

Mangsa ramai yang malu untuk membuat laporan polis. Ya la, kau beli ubat kuat pastu kena tipu, kompom malu la nak buat aduan. Nak pos kat media sosial ngadu kat kwn2 pun malu wei. Kena gelak je nanti

Benda ni merosakkan nama seller2 yang jujur macam aku.

Jadi untuk beri keyakinan kat korang, aku kini menawarkan khidmat BARANG SAMPAI BARU BAYAR.

Maksudnya, kau boleh wasap aku barang2 apa kau nak. Nanti aku akan bagi harga. Kalau beli lebih dari 1 barang, aku akan bagi diskaun canteeek punya.

Kalau kau setuju dengan harga dan syarat2 aku, aku akan pos dulu barang ke kau. Bila barang sampai, baru kau bayar CASH ke budak yang hantar barang tu.

Jadi kebarangkalian untuk kau ditipu adalah mustahil.

Cun tak? Kalau cun, jangan segan untuk wasap aku. Cumanya bukan semua tempat ada khidmat barang sampai baru bayar ya. Bandar-bandar besar insyaALLAH tiada masalah.

Dan kalau kau ada sebarang pertanyaan, sila whatsapp/sms ya. Dan tolong jangan merajuk, marah, blok jika aku lambat balas. Aku ada tanggungjawap sbg manusia, suami dan ayah. Bukan 24 jam pegang HP.

Oh ya, sebaiknya baca info dibawah sehingga habis ya sebab kadang-kadang benda yang kau nak tanya telah dijawab dibawah.

INGAT... Membaca itu amalan mula. Ahakz....

Berkenaan Penghantaran

Bila kau membuat pesanan dgn aku, pesanan kau akan dipos dalam masa 24 jam. Sbg cth, order hari isnin, hari selasa aku pos. Order hari selasa, hari rabu aku pos. Jika order hari sabtu atau ahad, aku akan pos pada hari isnin. Jika ada sebarang masalah, aku akan hubungi kau.

Semua urusan penghantaran adalah melalui DHL, GDEX atau Poslaju

Pesanan yang telah dipos akan ambil masa 1-3 hari bekerja bagi kawasan-kawasan bkaur besar. Contoh KL, Kuantan, Johor Bahru, Kuching, Kota Kinabalu dan lain-lain.

Jadi, jika kau tidak setuju atau nak barang segera, tolong jangan order dengan aku. aku tak pening kepala, kau pun tak pening kepala. Ingat, kita semua tiada masa untuk pening kepala. hehe...

Akhir Kata

Sekiranya produk yang diterima salah atau tak cukup, sila whatsapp/sms/call elok. Harap kau faham aku hanya manusia biasa. Tak lari dari kesilapan.

Aku takkan kencing korang. Kalau betul ada kesilapan dari pihak aku, aku akan ganti duit korang semula.

Dan harap bersabar jika whatsapp/sms kau lambat di reply. Mungkin, mungkin masa tu aku tgh tido,berak, memandu atau berjimak.

Spanish Fly D9 Reviewed by Shafi on Januari 18, 2013 Rating: 5

Tiada ulasan:

All Rights Reserved by PRODUKCINTA: KEDAI SUAMI ISTERI © 2007 - 2019
Dikuasakan oleh Blogger.