Germany Sex Drops - PRODUKCINTA: KEDAI SUAMI ISTERI

Top Ad unit 728 × 90

Germany Sex Drops

Germany Sex Drops Specifications

Harga Pasaran Germany Sex DropsRM90.00
Harga Promo KamiSemenanjung RM48 | Sabah Sarawak RM53
Kos PenghantaranFREE POS!!!
FungsiTambah Nafsu Wanita

Germany Sex Drops Description

Germany Sex Drops adalah sejenis cecair yang mampu membantu menaikkan ghairah wanita dan merangsang nafsu untuk melakukan hubungan seks.

Germany Sex Drops boleh akan larut dengan segera setelah dicampurkan di dalam minuman.

Germany Sex Drops boleh dicampur di dalam apa saja jenis minuman Germany Sex Drops dijamin selamat dan bukannya bahan tiruan.

Ramai wanita mengalami libido yang rendah tetapi wanita malu untuk mengakui bahawa mereka mempunyai masalah ini.

Secara umumnya, hampir 40% wanita akan mengadu tentang libido yang rendah pada satu ketika dalam hidup mereka.

Tetapi kerana wanita malu untuk mengakui, mereka tidak bercakap mengenainya dengan rakan-rakan mereka bahawa mereka perlu membantu untuk meningkatkan nafsu seks wanita.

Wanita di antara umur 30 dan 50 adalah lebih besar kemungkinan untuk mempunyai isu nafsu yang makin berkurang.

Selain faktor umur, penurunan nafsu seks wanita di kalangan wanita boleh menjadi sama ada fizikal atau psikologi.

Cara Guna Germany Sex Drops

  1. Minima 10 ke 15 titik German Sex Drop boleh dicampur di dalam apa saja jenis minuman.
  2. Tidak sesuai untuk wanita hamil.

Barang Sampai Baru Bayar. Wajib Baca.

Aku telah berniaga online sejak 2008. Sejak akhir-akhir ini semakin ramai penipu muncul menjual produk seks. Ramai telah ditipu. Duit dah bayar tapi barang tak sampai-sampai.

Mangsa ramai yang malu untuk membuat laporan polis. Ya la, kau beli ubat kuat pastu kena tipu, kompom malu la nak buat aduan. Nak pos kat media sosial ngadu kat kwn2 pun malu wei. Kena gelak je nanti

Benda ni merosakkan nama seller2 yang jujur macam aku.

Jadi untuk beri keyakinan kat korang, aku kini menawarkan khidmat BARANG SAMPAI BARU BAYAR.

Maksudnya, kau boleh wasap aku barang2 apa kau nak. Nanti aku akan bagi harga. Kalau beli lebih dari 1 barang, aku akan bagi diskaun canteeek punya.

Kalau kau setuju dengan harga dan syarat2 aku, aku akan pos dulu barang ke kau. Bila barang sampai, baru kau bayar CASH ke budak yang hantar barang tu.

Jadi kebarangkalian untuk kau ditipu adalah mustahil.

Cun tak? Kalau cun, jangan segan untuk wasap aku. Cumanya bukan semua tempat ada khidmat barang sampai baru bayar ya. Bandar-bandar besar insyaALLAH tiada masalah.

Dan kalau kau ada sebarang pertanyaan, sila whatsapp/sms ya. Dan tolong jangan merajuk, marah, blok jika aku lambat balas. Aku ada tanggungjawap sbg manusia, suami dan ayah. Bukan 24 jam pegang HP.

Oh ya, sebaiknya baca info dibawah sehingga habis ya sebab kadang-kadang benda yang kau nak tanya telah dijawab dibawah.

INGAT... Membaca itu amalan mula. Ahakz....

Berkenaan Penghantaran

Bila kau membuat pesanan dgn aku, pesanan kau akan dipos dalam masa 24 jam. Sbg cth, order hari isnin, hari selasa aku pos. Order hari selasa, hari rabu aku pos. Jika order hari sabtu atau ahad, aku akan pos pada hari isnin. Jika ada sebarang masalah, aku akan hubungi kau.

Semua urusan penghantaran adalah melalui DHL, GDEX atau Poslaju

Pesanan yang telah dipos akan ambil masa 1-3 hari bekerja bagi kawasan-kawasan bkaur besar. Contoh KL, Kuantan, Johor Bahru, Kuching, Kota Kinabalu dan lain-lain.

Jadi, jika kau tidak setuju atau nak barang segera, tolong jangan order dengan aku. aku tak pening kepala, kau pun tak pening kepala. Ingat, kita semua tiada masa untuk pening kepala. hehe...

Akhir Kata

Sekiranya produk yang diterima salah atau tak cukup, sila whatsapp/sms/call elok. Harap kau faham aku hanya manusia biasa. Tak lari dari kesilapan.

Aku takkan kencing korang. Kalau betul ada kesilapan dari pihak aku, aku akan ganti duit korang semula.

Dan harap bersabar jika whatsapp/sms kau lambat di reply. Mungkin, mungkin masa tu aku tgh tido,berak, memandu atau berjimak.

Germany Sex Drops Reviewed by Shafi on April 23, 2013 Rating: 5

Tiada ulasan:

All Rights Reserved by PRODUKCINTA: KEDAI SUAMI ISTERI © 2007 - 2019
Dikuasakan oleh Blogger.