Blue Wizard - PRODUKCINTA: KEDAI SUAMI ISTERI

Top Ad unit 728 × 90

Blue Wizard

Blue Wizard Specifications

Harga Pasaran Blue WizardRM70.00
Harga Promo KamiSemenanjung RM40 | Sabah Sarawak RM40
Kos PenghantaranFREE POS!!!
FungsiTambah Nafsu Wanita

Blue Wizard Description

Blue Wizard adalah cecair perangsang wanita antara yang paling terkenal untuk mengatasi masalah wanita yang kurang ghairah dalam hubungan seks dan dapat membangkitkan rangsangan seks secara spontan dan cepat. Produk ini adalah sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan memadu asmara dan kasih sayang keluarga.

BLUE WIZARD juga merupakan cairan yang tidak berbau, tiada rasa dan tidak berwarna, natural dan selamat di gunakan dan tiada kesan sampingan.

Satu botol BLUE WIZARD mengandungi 15 ml dan boleh digunakan untuk 3-5 kali guna

Cara Guna Blue Wizard

Gunakan 15-20 titis dalam minuman dan juga boleh diminum tanpa campuran minuman lain. Dalam waktu 15 minit setelah di minum sampai habis maka wanita akan semakin naik nafsu dengan spontan dan terangsang.

Perhatian!

  1. Tidak boleh minum air kelapa sebelum dan selepas minum Blue Wizard
  2. Tidak boleh dicampur minuman yang mengandungi susu.
  3. Elakkan dicampur dalam minuman yang terlalu masam.
  4. Perempuan hamil dilarang ambil.
  5. Untuk pasangan yang sah saja.

Barang Sampai Baru Bayar. Wajib Baca.

Aku telah berniaga online sejak 2008. Sejak akhir-akhir ini semakin ramai penipu muncul menjual produk seks. Ramai telah ditipu. Duit dah bayar tapi barang tak sampai-sampai.

Mangsa ramai yang malu untuk membuat laporan polis. Ya la, kau beli ubat kuat pastu kena tipu, kompom malu la nak buat aduan. Nak pos kat media sosial ngadu kat kwn2 pun malu wei. Kena gelak je nanti

Benda ni merosakkan nama seller2 yang jujur macam aku.

Jadi untuk beri keyakinan kat korang, aku kini menawarkan khidmat BARANG SAMPAI BARU BAYAR.

Maksudnya, kau boleh wasap aku barang2 apa kau nak. Nanti aku akan bagi harga. Kalau beli lebih dari 1 barang, aku akan bagi diskaun canteeek punya.

Kalau kau setuju dengan harga dan syarat2 aku, aku akan pos dulu barang ke kau. Bila barang sampai, baru kau bayar CASH ke budak yang hantar barang tu.

Jadi kebarangkalian untuk kau ditipu adalah mustahil.

Cun tak? Kalau cun, jangan segan untuk wasap aku. Cumanya bukan semua tempat ada khidmat barang sampai baru bayar ya. Bandar-bandar besar insyaALLAH tiada masalah.

Dan kalau kau ada sebarang pertanyaan, sila whatsapp/sms ya. Dan tolong jangan merajuk, marah, blok jika aku lambat balas. Aku ada tanggungjawap sbg manusia, suami dan ayah. Bukan 24 jam pegang HP.

Oh ya, sebaiknya baca info dibawah sehingga habis ya sebab kadang-kadang benda yang kau nak tanya telah dijawab dibawah.

INGAT... Membaca itu amalan mula. Ahakz....

Berkenaan Penghantaran

Bila kau membuat pesanan dgn aku, pesanan kau akan dipos dalam masa 24 jam. Sbg cth, order hari isnin, hari selasa aku pos. Order hari selasa, hari rabu aku pos. Jika order hari sabtu atau ahad, aku akan pos pada hari isnin. Jika ada sebarang masalah, aku akan hubungi kau.

Semua urusan penghantaran adalah melalui DHL, GDEX atau Poslaju

Pesanan yang telah dipos akan ambil masa 1-3 hari bekerja bagi kawasan-kawasan bkaur besar. Contoh KL, Kuantan, Johor Bahru, Kuching, Kota Kinabalu dan lain-lain.

Jadi, jika kau tidak setuju atau nak barang segera, tolong jangan order dengan aku. aku tak pening kepala, kau pun tak pening kepala. Ingat, kita semua tiada masa untuk pening kepala. hehe...

Akhir Kata

Sekiranya produk yang diterima salah atau tak cukup, sila whatsapp/sms/call elok. Harap kau faham aku hanya manusia biasa. Tak lari dari kesilapan.

Aku takkan kencing korang. Kalau betul ada kesilapan dari pihak aku, aku akan ganti duit korang semula.

Dan harap bersabar jika whatsapp/sms kau lambat di reply. Mungkin, mungkin masa tu aku tgh tido,berak, memandu atau berjimak.

Blue Wizard Reviewed by Shafi on Disember 30, 2013 Rating: 5

Tiada ulasan:

All Rights Reserved by PRODUKCINTA: KEDAI SUAMI ISTERI © 2007 - 2019
Dikuasakan oleh Blogger.