VigRX Delay Wipes - PRODUKCINTA: KEDAI SUAMI ISTERI

Top Ad unit 728 × 90

VigRX Delay Wipes

Vigrx Delay Wipes Specifications

Harga Pasaran Vigrx Delay WipesRM70.00
Harga Promo KamiRM39.00
Kos PenghantaranFREE POSLAJU!!!
FungsiTahan Lama

Vigrx Delay Wipes Description

Apa Itu Vigrx Delay Wipes?

Lihat pada nama produk anda tentu dah dapat teka bahawa tisu ini digunakan untuk melewatkan pancutan ketika bersama isteri anda. Vigrx Delay Wipes adalah tisu yang mempunyai anesthetic didalamnya.

Ianya akan memberi sedikit rasa kebas bila disapu pada bahagian zakar anda. Dan kesanya anda akan dapat tahan lebih lama bila bersama dengan isteri.

Umum mengetahui bahawa wanita mengambil masa yang lama untuk orgasme atau sampai kepuncak. berbeza dengan lelaki, rasa sensitif dikawasan zakar menyukarkan lelaki untuk tahan lebih lama. Jadi dengan Vigrx Delay Wipes, rasa sensitif dizakar dapat dikurangkan dan seterusnya membantu anda mendayung lebih lama dan membantu pasangan anda untuk klimaks dahulu.

Cara Penggunaan Vigrx Delay Wipes

  1. Ambil sekeping tisu.
  2. Lapkan dibahagian zakar terutamanya dibahagian bawah yang sangat sensitif.
  3. Biarkan 10-15 minit kemudian bilas dengan air.
  4. Selepas itu anda boleh bersama dengan pasangan anda.

Maklumat Penting. Wajib Baca.

Semua produk adalah 100% asli.

Jaminan dari saya yang telah berniaga sejak 2008.

Sekiranya anda beli lebih dari 1 produk, ada diskaun lagi. Sila whatsapp/sms saya untuk harga special.

Jika ada sebarang pertanyaan, sila whatsapp/sms ya. Dan tlg jangan merajuk, marah, blok jika saya lambat balas. Sy ada tanggungjawap sbg manusia, suami dan ayah.

Sebaiknya baca info dibawah sehingga habis sebab kadang-kadang benda yang anda nak tanya telah dijawab dibawah.

INGAT... Membaca itu amalan mula. Ahakz....

Berkenaan Penghantaran

Bila anda membuat pesanan dgn saya, pesanan anda akan dipos dalam masa 24 jam. Sbg cth, order hari isnin, hari selasa saya pos. Order hari selasa, hari rabu saya pos. Jika order hari sabtu atau ahad, saya akan pos pada hari isnin. Jika ada sebarang masalah, saya akan hubungi anda.

Semua urusan penghantaran adalah melalui POSLAJU atau DHL saja.

Pesanan yang telah dipos akan ambil masa 1-3 hari bekerja bagi kawasan-kawasan bandar besar. Contoh KL, Kuantan, Johor Bahru, Kuching, Kota Kinabalu dan lain-lain.

Jadi, jika anda tidak setuju atau nak barang segera, tolong jangan order dengan saya. Saya tak pening kepala, anda pun tak pening kepala. Ingat, kita semua tiada masa untuk pening kepala. hehe...

Akhir Kata

Sekiranya produk yang diterima salah atau tak cukup, sila whatsapp/sms/call elok. Harap anda faham saya hanya manusia biasa. Tak lari dari kesilapan.

Dan harap bersabar jika whatsapp/sms anda lambat di reply. Mungkin, mungkin masa tu saya tgh tido,berak, memandu atau berjimak.

VigRX Delay Wipes Reviewed by Shafi on Februari 15, 2015 Rating: 5

Tiada ulasan:

All Rights Reserved by PRODUKCINTA: KEDAI SUAMI ISTERI © 2007 - 2019
Dikuasakan oleh Blogger.