Cat Female Sex Drop - PRODUKCINTA: KEDAI SUAMI ISTERI

Top Ad unit 728 × 90

Cat Female Sex Drop

Cat Female Sex Drop Specifications

Harga Pasaran Cat Female Sex DropRM70.00
Harga Promo KamiSemenanjung RM41 | Sabah Sarawak RM46
Kos PenghantaranFREE POS!!!
FungsiTambah Nafsu Wanita

Cat Female Sex Drop Description

INGIN ISTERI SENTIASA BERKEINGINAN DENGAN ANDA?

Disentuh terus berasa? Atau anda yang dingin pada suami?

Mengalami masalah rangsangan seksual dan miss v kering?

Bagaimana nak meransang nafsu isteri anda atau bagaimana nak meransang nafsu anda sendiri sebagai seorang isteri yang dingin?

Khasiat Cat Female Sex Drop

CAT FEMALE SEX DROPS ini adalah produk yang boleh meningkatkan nafsu seks wanita dengan hanya dicampur ke dalam minuman.

Berkesan mengembalikan libido wanita dan membantu wanita menikmati seks lebih selesa dan seronok untuknya.

  • CAT FEMALE SEX DROPS….boleh membantu mengatasi masalah dingin seks.
  • CAT FEMALE SEX DROPS mampu membantu merangsang dan menaikkan libido dan rasa ghairah wanita agar lebih bernafsu dlm hubungan seks!!
  • Cecair Perangsang ini amat sesuai digunakan bagi pasangan suami isteri dimana isterinya lambat ghairah, tiada keinginan seks, dingin atau masalah seksual yang lain.

Cat Female Sex Drop ini lebih selamat untuk diambil, lebih berkesan dalam meningkatkan daya seks, memperbaiki aliran darah dan sensitiviti menjadikan sensasi yang lebih baik dan seks lebih lancar dan lebih memuaskan.

Cara Guna Cat Female Sex Drop

Masukkan setengah botol ke dalam apa saja jenis minuman kecuali Air alcohol dan bergas 5 atau 10 minit sebelum bersama.

Barang Sampai Baru Bayar. Wajib Baca.

Aku telah berniaga online sejak 2008. Sejak akhir-akhir ini semakin ramai penipu muncul menjual produk seks. Ramai telah ditipu. Duit dah bayar tapi barang tak sampai-sampai.

Mangsa ramai yang malu untuk membuat laporan polis. Ya la, kau beli ubat kuat pastu kena tipu, kompom malu la nak buat aduan. Nak pos kat media sosial ngadu kat kwn2 pun malu wei. Kena gelak je nanti

Benda ni merosakkan nama seller2 yang jujur macam aku.

Jadi untuk beri keyakinan kat korang, aku kini menawarkan khidmat BARANG SAMPAI BARU BAYAR.

Maksudnya, kau boleh wasap aku barang2 apa kau nak. Nanti aku akan bagi harga. Kalau beli lebih dari 1 barang, aku akan bagi diskaun canteeek punya.

Kalau kau setuju dengan harga dan syarat2 aku, aku akan pos dulu barang ke kau. Bila barang sampai, baru kau bayar CASH ke budak yang hantar barang tu.

Jadi kebarangkalian untuk kau ditipu adalah mustahil.

Cun tak? Kalau cun, jangan segan untuk wasap aku. Cumanya bukan semua tempat ada khidmat barang sampai baru bayar ya. Bandar-bandar besar insyaALLAH tiada masalah.

Dan kalau kau ada sebarang pertanyaan, sila whatsapp/sms ya. Dan tolong jangan merajuk, marah, blok jika aku lambat balas. Aku ada tanggungjawap sbg manusia, suami dan ayah. Bukan 24 jam pegang HP.

Oh ya, sebaiknya baca info dibawah sehingga habis ya sebab kadang-kadang benda yang kau nak tanya telah dijawab dibawah.

INGAT... Membaca itu amalan mula. Ahakz....

Berkenaan Penghantaran

Bila kau membuat pesanan dgn aku, pesanan kau akan dipos dalam masa 24 jam. Sbg cth, order hari isnin, hari selasa aku pos. Order hari selasa, hari rabu aku pos. Jika order hari sabtu atau ahad, aku akan pos pada hari isnin. Jika ada sebarang masalah, aku akan hubungi kau.

Semua urusan penghantaran adalah melalui DHL, GDEX atau Poslaju

Pesanan yang telah dipos akan ambil masa 1-3 hari bekerja bagi kawasan-kawasan bkaur besar. Contoh KL, Kuantan, Johor Bahru, Kuching, Kota Kinabalu dan lain-lain.

Jadi, jika kau tidak setuju atau nak barang segera, tolong jangan order dengan aku. aku tak pening kepala, kau pun tak pening kepala. Ingat, kita semua tiada masa untuk pening kepala. hehe...

Akhir Kata

Sekiranya produk yang diterima salah atau tak cukup, sila whatsapp/sms/call elok. Harap kau faham aku hanya manusia biasa. Tak lari dari kesilapan.

Aku takkan kencing korang. Kalau betul ada kesilapan dari pihak aku, aku akan ganti duit korang semula.

Dan harap bersabar jika whatsapp/sms kau lambat di reply. Mungkin, mungkin masa tu aku tgh tido,berak, memandu atau berjimak.

Cat Female Sex Drop Reviewed by Shafi on Mei 28, 2015 Rating: 5

Tiada ulasan:

All Rights Reserved by PRODUKCINTA: KEDAI SUAMI ISTERI © 2007 - 2019
Dikuasakan oleh Blogger.