Minyak Lintah + Belacak Asli - PRODUKCINTA: KEDAI SUAMI ISTERI

Top Ad unit 728 × 90

Minyak Lintah + Belacak Asli

Minyak Lintah + Belacak Asli Specifications

Harga Pasaran Minyak Lintah + Belacak AsliRM60.00
Harga Promo KamiRM29.00
Kos PenghantaranFREE POSLAJU!!!
FungsiMinyak Urut Besarkan Zakar

Minyak Lintah + Belacak Asli Description

Minyak Lintah + Belacak Asli diketahui umum untuk membesarkan zakar, menegangkan zakar dan zakar tahan lebih lama ketika bertarung.

Minyak Lintah dan Belacak amat terkenal dalam perubatan alternatif khususnya untuk merawat permasalahan seksual yang sering dialami oleh lelaki. Ia dipercayai boleh menjadikan saiz zakar bertambah besar dan panjang.

Ramai dikalangan orang-orang ASEAN seperti Malaysia, Indonesia, Singapure, Brunei, dll. yang tak puashati dengan ukuran zakar mereka kerana kecil serta pendek, lemah dan tidak tahan lama untuk beraksi diranjang bersama isteri. Mereka mencuba pelbagai kaedah bagi mengatasi masalah ini.

Minyak Campuran Lintah dan Belacak dengan rumusan hampir 100% dari estrak pati Lintah dicampur dengan Pati Belacak kini lebih pekat dan lebih power! Fungsi utama adalah membesarkan saiz zakar dan memberi ketahanan yang lama sewaktu bersama pasangan.

Khasiat Minyak Lintah + Belacak Asli

  1. Mengeraskan zakar. Otot – otot akan mengeras dan membuat zakar boleh kelihatan lebih kuat . Selain itu , buah zakar pun ikut mengalami kesan dari minyak lintah ini .
  2. Mengatasi masalah cepat pancut. Pengunaan Minyak Lintah + Belacak Asli ini secara berkala mampu membuatkan anda tahan lebih lama bila berjimak.
  3. Membesarkan zakar. Sama seperti diatas, dengan penggunaan konsisten Minyak Lintah + Belacak Asli, saiz zakar anda akan bertambah besar.

Cara Guna Minyak Lintah + Belacak Asli

  1. Sapu Minyak Lintah + Belacak Asli pada seluruh zakar.
  2. Urut zakar anda mengikut gambar dibawah sebaik-baiknya 2x sehari.
  3. Jika ada modal, boleh dapatkan pam zakar. Gunakan minyak ini bersama pam zakar.
  4. Pengunaan berterusan pasti akan memberi hasil yang menakjubkan.

Maklumat Penting. Wajib Baca.

Semua produk adalah 100% asli.

Jaminan dari saya yang telah berniaga sejak 2008.

Sekiranya anda beli lebih dari 1 produk, ada diskaun lagi. Sila whatsapp/sms saya untuk harga special.

Jika ada sebarang pertanyaan, sila whatsapp/sms ya. Dan tlg jangan merajuk, marah, blok jika saya lambat balas. Sy ada tanggungjawap sbg manusia, suami dan ayah.

Sebaiknya baca info dibawah sehingga habis sebab kadang-kadang benda yang anda nak tanya telah dijawab dibawah.

INGAT... Membaca itu amalan mula. Ahakz....

Berkenaan Penghantaran

Bila anda membuat pesanan dgn saya, pesanan anda akan dipos dalam masa 24 jam. Sbg cth, order hari isnin, hari selasa saya pos. Order hari selasa, hari rabu saya pos. Jika order hari sabtu atau ahad, saya akan pos pada hari isnin. Jika ada sebarang masalah, saya akan hubungi anda.

Semua urusan penghantaran adalah melalui POSLAJU atau DHL saja.

Pesanan yang telah dipos akan ambil masa 1-3 hari bekerja bagi kawasan-kawasan bandar besar. Contoh KL, Kuantan, Johor Bahru, Kuching, Kota Kinabalu dan lain-lain.

Jadi, jika anda tidak setuju atau nak barang segera, tolong jangan order dengan saya. Saya tak pening kepala, anda pun tak pening kepala. Ingat, kita semua tiada masa untuk pening kepala. hehe...

Akhir Kata

Sekiranya produk yang diterima salah atau tak cukup, sila whatsapp/sms/call elok. Harap anda faham saya hanya manusia biasa. Tak lari dari kesilapan.

Dan harap bersabar jika whatsapp/sms anda lambat di reply. Mungkin, mungkin masa tu saya tgh tido,berak, memandu atau berjimak.

Minyak Lintah + Belacak Asli Reviewed by Shafi on Disember 30, 2015 Rating: 5

Tiada ulasan:

All Rights Reserved by PRODUKCINTA: KEDAI SUAMI ISTERI © 2007 - 2019
Dikuasakan oleh Blogger.