Energy Power Pump - PRODUKCINTA: KEDAI SUAMI ISTERI

Top Ad unit 728 × 90

Energy Power Pump

Energy Power Pump Specifications

Harga Pasaran Energy Power PumpRM250.00
Harga Promo KamiSemenanjung RM170 | Sabah Sarawak RM170
Kos PenghantaranFREE POS!!!
FungsiTambah Saiz Zakar

Energy Power Pump Description

Energy Power Pump direka khusus untuk melancarkan peredaran darah dan menguatkan otot zakar seterusnya meningkatkan saiz dan ukur zakar anda. Ia juga ternyata berkesan untuk membantu anda mengatasi masalah ejakulasi awal serta merangsang tenaga dan kualiti seksual agar anda mampu bertahan lebih lama apabila bersama isteri.

Cara Penggunaan Energy Power Pump

  1. Pasangkan gelung getah pada pangkal balang dan mesin Energy Power Pump pada hujung balang.
  2. Masukkan zakar anda ke dalam balang melalui gelung getah tadi.
  3. Tekan butang on/speed up bagi mula mengepam zakar anda dan tekan speed down bagi menyelaraskan tahap pengepaman yang sesuai untuk anda. Biarkan selama 20 minit.
  4. Tekan butang exhaust untuk melepaskan pam vakum dan menamatkan pengepaman.
  5. Disarankan untuk tidak bersama isteri beberapa jam sebelum dan selepas menggunakan Energy Power Pump serta menggunakannya ketika zakar dalam keadaan tegang.
  6. Amalkan sekurang-kurangnya 3 kali seminggu untuk hasil yang menakjubkan.
  7. Kabel USB disediakan bersama bagi mengecas Energy Power Pump.

Barang Sampai Baru Bayar. Wajib Baca.

Aku telah berniaga online sejak 2008. Sejak akhir-akhir ini semakin ramai penipu muncul menjual produk seks. Ramai telah ditipu. Duit dah bayar tapi barang tak sampai-sampai.

Mangsa ramai yang malu untuk membuat laporan polis. Ya la, kau beli ubat kuat pastu kena tipu, kompom malu la nak buat aduan. Nak pos kat media sosial ngadu kat kwn2 pun malu wei. Kena gelak je nanti

Benda ni merosakkan nama seller2 yang jujur macam aku.

Jadi untuk beri keyakinan kat korang, aku kini menawarkan khidmat BARANG SAMPAI BARU BAYAR.

Maksudnya, kau boleh wasap aku barang2 apa kau nak. Nanti aku akan bagi harga. Kalau beli lebih dari 1 barang, aku akan bagi diskaun canteeek punya.

Kalau kau setuju dengan harga dan syarat2 aku, aku akan pos dulu barang ke kau. Bila barang sampai, baru kau bayar CASH ke budak yang hantar barang tu.

Jadi kebarangkalian untuk kau ditipu adalah mustahil.

Cun tak? Kalau cun, jangan segan untuk wasap aku. Cumanya bukan semua tempat ada khidmat barang sampai baru bayar ya. Bandar-bandar besar insyaALLAH tiada masalah.

Dan kalau kau ada sebarang pertanyaan, sila whatsapp/sms ya. Dan tolong jangan merajuk, marah, blok jika aku lambat balas. Aku ada tanggungjawap sbg manusia, suami dan ayah. Bukan 24 jam pegang HP.

Oh ya, sebaiknya baca info dibawah sehingga habis ya sebab kadang-kadang benda yang kau nak tanya telah dijawab dibawah.

INGAT... Membaca itu amalan mula. Ahakz....

Berkenaan Penghantaran

Bila kau membuat pesanan dgn aku, pesanan kau akan dipos dalam masa 24 jam. Sbg cth, order hari isnin, hari selasa aku pos. Order hari selasa, hari rabu aku pos. Jika order hari sabtu atau ahad, aku akan pos pada hari isnin. Jika ada sebarang masalah, aku akan hubungi kau.

Semua urusan penghantaran adalah melalui DHL, GDEX atau Poslaju

Pesanan yang telah dipos akan ambil masa 1-3 hari bekerja bagi kawasan-kawasan bkaur besar. Contoh KL, Kuantan, Johor Bahru, Kuching, Kota Kinabalu dan lain-lain.

Jadi, jika kau tidak setuju atau nak barang segera, tolong jangan order dengan aku. aku tak pening kepala, kau pun tak pening kepala. Ingat, kita semua tiada masa untuk pening kepala. hehe...

Akhir Kata

Sekiranya produk yang diterima salah atau tak cukup, sila whatsapp/sms/call elok. Harap kau faham aku hanya manusia biasa. Tak lari dari kesilapan.

Aku takkan kencing korang. Kalau betul ada kesilapan dari pihak aku, aku akan ganti duit korang semula.

Dan harap bersabar jika whatsapp/sms kau lambat di reply. Mungkin, mungkin masa tu aku tgh tido,berak, memandu atau berjimak.

Energy Power Pump Reviewed by Shafi on Mac 28, 2016 Rating: 5

Tiada ulasan:

All Rights Reserved by PRODUKCINTA: KEDAI SUAMI ISTERI © 2007 - 2019
Dikuasakan oleh Blogger.